program


Vilde kaniner og underlige fisk
2

Vilde kaniner og underlige fisk

Med afsæt i Gnags’ frontperson Peter A.G. Nielsen’s musikalske univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – et tankevækkende dansker-portræt af både fortid og nutid.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Onsdag, 14. Februar 2024 19:30

Den danske mand har siden 1950-erne levet en omtumlet tilværelse – han har været driftig, kuet, blød, macho, overset, udskældt, egenrådig, chauvenistisk, fremmedangst- og fjendsk, kollektivistisk, venstreorienteret, konservativ, liberal og radikalt udfordret.

Med udgangspunkt i Gnags’ frontperson, Peter A.G. Nielsen’s, musikalske, kompositoriske og tekstfinurlige univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – og Cafe Liva præsenterer endnu et dansker-portræt af både fortid og nutid, som Liva har haft stor tradition med i bl.a. Sebastian-cabaretten Måske Ku Vi, Benny Andersen-cabaretten I Al Slags Vejr og senest Halfdan Rasmussen-cabaretten Livet Er En Morgengave.

På scenen står skuespillerne Jesper Asholt og Jacob Morild, akkompagneret af guitaristen, komponisten og arrangøren Lasse Schmidt.

Forestillingen er skruet sammen og instrueret af Jacob Morild.

Medvirkende: Jesper Asholt, Lasse Christian Schmidt, Jacob Morild

Producent:  Jacob Morild

Komponist: Lasse Christian Schmidt

Dramatiker: Jacob Morild

Producent: Café Liva

 

Aktuelt


Det Kgl. Teaters psykologiske trekantsdrama om at have skabt sig et perfekt liv på overfladen. Da ekskæresten dukker op, eksploderer parforholdet. Har de uden at tænke over det fanget sig selv i en livsfælde?

Kunst og kærlighed. En fortælling om billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen og komponisten Carl Nielsen, hvis musik fletter sig ind og ud mellem ordene. Hun vil ikke opgive sin kunst. Han vil ikke opgive hende.

HMS PINAFORE er på vej mod fjerne galakser efter en større ombygning. Gilbert & Sullivans dejlige musik er med ombord. Efter en tur i Figaros komiske vridemaskine er der garanti for en morsom og musikalsk aften.

PÅ PLAKATEN


“Igen, igen!” “Vi skal gøre det igen.” Alle kender de helt særlige øjeblikke, som man ønsker aldrig vil ende. Et…

Edith Piafs sange fortolkes af Cafe Liva. Kvinden står i sin frisørsalon – hun er fra Randers, hun er snart…

RESTAURANT EUROPA er et morsomt kammerspil, en satire over et kontinent med værdier i skred. En smagfuld og foruroligende fortælling…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.