• Cirkel

  CIRKEL er en forestilling som leger med det cirkulære og de uendelige kredsløb i naturen, i hverdagslivet og i dyr.

  Historierne rummer stor enkelhed og stor kompleksitet og kan opleves på flere planer af de 2 - 6 årige

  Læs mere
 • De fire årstider

  En kalejdoskopisk refleksion over årets, naturens og menneskelivets gang

  Søren Ruby giver liv til tekster af bl.a. Grundvig, Blicher, Ditlevsen og Frank Jæger. Duo al Dente spiller musik fra mange tidsaldre.

  Læs mere
 • BENCHED

  ”Stephanie Thomasens koreografiske talent er ganske enkelt uomtvisteligt” Weekendavisen

  “…[I Benched] beviser Stephanie Thomasen, at hun ikke blot er en opfindsom, humoristisk og livligt fortællende koreograf, men også en fortrinlig iscenesætter. Der er rum, balance og dramatik i hendes billeder, så det bliver en fuldendt danseforestilling.” – Morten Hede, Jyllands-Posten

  Læs mere
 • MR. ZAP THE CLOWN

  Gadeteater for børn og barnlige sjæle

  Mr. Zaps fiffige og ferme klovn får tilskuere i børnestørrelse til at føle sig trygge.
  "Zap Showteater er en perle i dansk børneteater." Børnekultur Lolland.

  Læs mere

   ROSKILDE TEATER FORESTILLINGER

De fire årstider

Roskilde Teater

En kalejdoskopisk refleksion over årets, naturens og menneskelivets gang. Søren Ruby giver liv til tekster af bl.a. Grundvig, Blicher, Ditlevsen og Frank Jæger. Duo al Dente spiller musik fra mange tidsaldre.

Cirkel

Roskilde Teater

I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en nonverbal musikalsk forestilling med masser af bevægelse. Alder: 2,5-6 år

Benched

Roskilde Teater

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til rette, at turde sætte sig skævt, at give plads. Du får dansesoloen PILGRIM med i købet.

Jeg fortryder intet...vel?

Roskilde Teater

Edith Piafs sange fortolkes af Cafe Liva. Kvinden står i sin frisørsalon – hun er fra Randers, hun er snart 50, og livet har ikke været nemt – men hun fortryder intet ... vel?

Drømmen - Velfærd, Virkner og Krag

Roskilde Teater

En musikdramatisk fortælling om kærlighed, magt og skabelsen af det danske velfærdssamfund fra 50’erne og frem til EF-afstemningen. I DRØMMEN flyder historien om et samfund sammen med et ægteskab.

Vinden i Piletræerne

Roskilde Teater

Den klassiske fortælling om vennerne Rotte, Tudse, Muldvarp og Grævling. Om venskab og loyalitet, eventyr og opdagelser. Nomineret som ÅRETS BEDSTE BØRNEFORESTILLING 2022 af CPH Culture. Fra 5 år

This is not Romeo and Juliet

Roskilde Teater

Shakespeares klassiker i magisk danseforestilling. Den store kærlighed og de voldsomme følelser sættes i spil med musik af bl.a. Prokofiev, Mancini og Gounod. Med stjernemusikere og fremragende dansere.

Alfons Åberg

Roskilde Teater

Comedievognens populære dramatisering af Gunilla Bergströms elskede børnebøger om den energiske lille fyr med den livlige fantasi. Aldersgruppe: 3-8 år. Spiller kl. 10 og 12.

Love me Kenter

Roskilde Teater

Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen i forrygende show med sange og sketches om parforholdets forunderlige faser. Kærligt og komisk, morsomt og melankolsk - og med stof til eftertanke.

Koppel & søn synger de store mestre

Roskilde Teater

De store mestre, det skal opleves, det skal nydes! Vær forberedt på en absolut anderledes koncertform, i teaterregi, en oplevelse af næsten Tati'ske dimensioner, en forestilling, der samler folk i alle aldersgrupper.

Da lilleræv blev storebror

Roskilde Teater

En humoristisk og rørende rævedukke-historie om hvordan det føles at blive storebror. For de 3-8 årige og deres familier.

Arendt - at se i mørke

Roskilde Teater

Hannah Arendt skal i 1975 modtage Sonningprisen. Ina-Miriam Rosenbaum er eminent som Arendt, der med teorien om ondskabens banalitet insisterer på nuancer og tror på lyset i en mørk tid. Seks stjerner.

De urørlige

Roskilde Teater

DE URØRLIGE en varm komedie om et uventet venskab, baseret på en sand historie. Oplev teaterversionen over en af fransk films største succeser, som anses for en af verdens bedste feel-good komedier.

Vi skal gøre det igen

Roskilde Teater

“Igen, igen!” “Vi skal gøre det igen.” Alle kender de helt særlige øjeblikke, som man ønsker aldrig vil ende. Et legende univers, der hylder den store glæde i små intense oplevelser. Alder: 3-8 år Kl. 9.30 og 11.

Fem kvarter ved 200 grader

Roskilde Teater

Toke, svigerfar og farmand forbereder påskemåltidet. Deres vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og tilværelsen kommer lidt i vejen for hyggen. Kommer gryden i kog, inden kvinderne ankommer?

Eva Konigsberg

Roskilde Teater

Et musikalsk portræt af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde – fuld af skæv humor og alle mulige nuancer af et menneske. Bodil Alling i selskab med det forrygende femmandsorkester Konigsberg & søn.

Næste år bliver øllet bedre

Roskilde Teater

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl… I Erling Jepsens underfundige og humoristiske forestilling er det ramme alvor for de to midaldrende mænd. De gør ikke stort væsen af sig, men de gør indtryk!

I tilfælde af

Roskilde Teater

Det Kgl. Teater viser Howard Barkers stykke om opdigtede krige. Mennesker presses til det yderste, imens de panisk holder fast i deres værdighed og håb. Hvad er der tilbage, når civilisationen krakelerer?

På loftet sidder krisen...

Roskilde Teater

Livas julecabaret er en stærk satirisk, crazy-musikalsk fabuleren over den stundende højtid. Denne gang ser alt endnu sortere ud i verden…. MEN den største krise i de små familier er nu engang: SÅ er det jul igen!

På pletten - når radioen rykker ud

Roskilde Teater

Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen præsenterer som radioværter sangene i programmet ”På Pletten”. De spiller samtlige roller som en række farverige personer fra lokalmiljøet i Fjordby.

God jul, Cirkeline

Roskilde Teater

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Alder: fra 3 år. Spiller kl. 11 og 13.

Signes sokker

Roskilde Teater

En rejse gennem Halfdan Rasmussens univers. Barndom, skilsmisse, ny forelskelse og alderdom. Nu alene. Men med Signes sokker på er de stadig på god fod og kan snuble over de samme rødder.

Ræk mig din hånd

Roskilde Teater

Kunst og kærlighed. En fortælling om billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen og komponisten Carl Nielsen, hvis musik fletter sig ind og ud mellem ordene. Hun vil ikke opgive sin kunst. Han vil ikke opgive hende.

Restaurant Europa

Roskilde Teater

RESTAURANT EUROPA er et morsomt kammerspil, en satire over et kontinent med værdier i skred. En smagfuld og foruroligende fortælling om forfald, bragt balstyrisk til live af den vildfarne tjener.

Sally far

Roskilde Teater

De populære bøger ”SALLYS FAR” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange. Alder: fra 4 år.

Det sidste måltid

Roskilde Teater

5 karakterer forenes under et sidste måltid. Moderne cirkus kombinerer dans, fysisk teater, musik og humor i en udforskning af den mørke spiral, der kan opstå efter en personlig eller samfundsmæssig tragedie.

Ronja Røverdatter

Roskilde Teater

Astrid Lindgrens klassiker med musik af Sebastian. Om Ronjas møde med rumpenisser og andre væsner. Om mod og venskab med Birk. Sammen afviser de røverlivet og standser fjendskabet mellem de voksne.

Anne Franks dagbog

Roskilde Teater

En koncertfortælling med Nis Bang-Mikkelsen, der som Annes far læser op af hendes dagbog, som var det første gang han så den. Fremragende akkompagneret med Bachs koraler og klassisk klezmer-musik.

(pAp)-(kAs)

Roskilde Teater

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder. Alder: ½ - 5 år. Spiller kl. 9.30 og 11.

Matildaeffekten

Roskilde Teater

En sanselig og poetisk dukketeaterforestilling for voksne om nogle af historiens hidtil oversete videnskabskvinder, hvis banebrydende opdagelser de mandlige forskere tog æren for.

1991

Roskilde Teater

"1991" er en hyldest til dette bemærkelsesværdige år, hvor rocken blev sluppet fri og mesterværker skabt. Over 30 hits præsenteres med sjove optrin og historier af stærke sangere og musikere.

Animals

Roskilde Teater

Bevægende historie om magtmisbrug, diskrimination og forfølgelse. En dystopisk fabel inspireret af Orwells ”Animal Farm”. Fascismen får en på trynen, og billederne brænder sig fast på nethinden.

Kong Lear

Roskilde Teater

Folketeatret fejrer Waage Sandøs 60 års skuespillerjubilæum i glansrollen som den gamle konge og patriark, der slipper tøjlerne og ser sin magt, sin familie og sin forstand smuldre i Shakespeares KONG LEAR.

HMS Pinafore

Roskilde Teater

HMS PINAFORE er på vej mod fjerne galakser efter en større ombygning. Gilbert & Sullivans dejlige musik er med ombord. Efter en tur i Figaros komiske vridemaskine er der garanti for en morsom og musikalsk aften.

Fridas store rejse

Roskilde Teater

FRIDAS STORE REJSE er en finurlig håndlavet forestilling om venskabets kraft. Historien formidles gennem det ordløse, farverige billedunivers, der er kendetegnende for Paolo Nanis Teater. Alder: fra 6 år.

Energi

Roskilde Teater

Med humor og fakta sættes det globale klimaperspektiv og de lokale hensyn til diskussion. Du er tilhører på et borgermøde i Kyndby Huse, hvor de igen diskuterer udsigten til et A-kraftværk - i egen baghave.

Leaning Tree

Roskilde Teater

Bliv blæst omkuld af et af Europas toneangivende dansekompagnier i dette forunderlige værk, hvor danserne trodser tyngdeloven som vægtløse ånder. En leg om hvad der er virkeligt, og hvad der er kunstigt.

Eks

Roskilde Teater

Det Kgl. Teaters psykologiske trekantsdrama om at have skabt sig et perfekt liv på overfladen. Da ekskæresten dukker op, eksploderer parforholdet. Har de uden at tænke over det fanget sig selv i en livsfælde?

Niels Klims underjordiske rejse

Roskilde Teater

Unik og magisk oplevelse! Sære fantasiskabninger og klassisk livemusik. Søren Sætter Lassen får Holbergs muntre persongalleri til stå lyslevende i dialog med Trio con Brio Copenhagen.

Medlemsskab 2024/25

Roskilde Teater

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.


   GTM FORESTILLINGER

Generalforsamling og underholdning 2024

Gundsø Teater og Musik

GTMs 50. sæson
Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs vedtægter.

Backstage – Komik i Kulissen

Gundsø Teater og Musik

En nyskrevet komedie af Vase og Fuglsang

Bodils Jul

Gundsø Teater og Musik

Bodil Jørgensen med et nyt one-woman juleshow sammen med pianist og prügelknabe Bjarne Sahl

Nytårskoncert - New Fashioned & Tuva

Gundsø Teater og Musik

Underholdning i topklasse

Love me Kenter

Gundsø Teater og Musik

En musikalsk forestilling i lyst og nød med Ann Mari Max Hansen og Tommy Kenter

HMS PINAFORE

Gundsø Teater og Musik

Usædvanlig frit efter Gilbert og Sullivan

Sæsonafslutning 2024/25 med Stine & Martin

Gundsø Teater og Musik

Med billetbestilling til sæson 2025/2026, præsentation af programmet og underholdning.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.