• FRA REGNORMENES LIV - aflyst

  Grundet sygdom har Folketeatret desværre været nødt til at lyse forestillingen

  Publikum bliver kontaktet vedr. refundering af billetter.

  Læs mere
 • FIGAROS BRYLLUP - eller "Når bønder elsker"

  Glæd dig til en dejlig musikalsk oplevelse og husk at nyde den fremragende akustik i Lynghøj Teatersal.

  Operakompagniet Nontardar sender en ironisk, men yderst kærlig hilsen til den danske komediearv, samtidig med de gør Mozarts geniale mesterværk fuld ære.

  Læs mere
 • TÆNK HVIS MAN HAVDE EN REJSEGRAMMOFON

  En hyldest til Karen Blixen, kunsten og livet

  "Måske fås det ikke meget bedre i dansk teater lige nu... Mageløst teater." 6 stjerner - Jyllandsposten
  "Teaterforestilling af den fineste slags" Seks stjerner - Den 4. Væg
  "Et lille underfundigt mirakel, som ingen bør snyde sig selv for." Seks stjerner - CPHCulture

  Læs mere

   ROSKILDE TEATER FORESTILLINGER

Figaros Bryllup

Roskilde Teater

Mozarts eviggrønne klassiker om troskab og utroskab, om dyd og begær, om hårdhed og tilgivelse er i bedste Morten Korch-stil omplantet til livet på landet i 50'erne.

God jul, Cirkeline

Roskilde Teater

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

Tænk hvis man havde en rejsegrammofon

Roskilde Teater

Gribende, fantasifuld og smuk historie om pigen Viola, der taler ganske lavt for ikke at forstyrre nogen. Men hun længes efter noget. Hun ved bare ikke hvad det er. - En hyldest til kærligheden, kunsten og livet.

Little Big Bang

Roskilde Teater

Et eksplosivt, fysisk og humoristisk univers. Tre menneskers rejse i skabelsen af en ny, ideel og harmonisk virkelighed. En forestilling om at skabe den perfekte verden med uperfekte mennesker.

Om lidt er alting nu

Roskilde Teater

Forestilling om nuet og de vigtigste øjeblikke. Hvad laver vi her? Hvad skal vi her? Hvad er meningen med det hele? Teatermagi for de små fra Reumertvindende TEATER MY. Alder 3-8 år.

Nytårsbraget

Roskilde Teater

OperetteKompagniet leverer et brag af en Nytårskoncert i Guldaldersalen. De har musikken, de sangerne, de har looket - og de kan levere ud over scenekanten. Og denne gang overgår de sig selv!

Projekt Frygt

Roskilde Teater

Det er ikke særligt instagram-venligt at være bange. Men derimod helt utroligt menneskeligt! Og enormt tabubelagt. ”Stærke skuespilpræstationer, underfundige smukke sange og en befriende uhøjtidelighed.”

Den lille prins

Roskilde Teater

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor. Alder fra 6 år.

Microcosmos

Roskilde Teater

Ganske vist er Olivia lille, til gengæld er hendes tanker så store, at hun kan forestille sig alt i hele verden. En visuel oplevelse af det store i det små og det små i det store. Alder: 4 - 10 år.

Gøngehøvdingen

Roskilde Teater

En usædvanlig fri fortolkning af Carit Etlars roman, hvor Svend Poulsen Gønge og hans mænd for­svarer Sjælland mod de svenske styrker. - En skøn gryderet med gamle og nye operahits.

Vilde kaniner og underlige fisk

Roskilde Teater

Med afsæt i Gnags’ frontperson Peter A.G. Nielsen’s musikalske univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – et tankevækkende dansker-portræt af både fortid og nutid.

Ikaros AFLYST

Roskilde Teater

Dansk Danseteater har aflyst den planlagte turné med IKAROS i 2023/24.

Sally far

Roskilde Teater

De populære bøger ”SALLYS FAR” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange. Alder fra 4 år.

Coriolanus

Roskilde Teater

Shakespeares klassiske drama i Niels Brunses moderne oversættelse. Et must for enhver elsker af den engelske dramatiker.

Små blå sko

Roskilde Teater

Med dukker og musik forenes teatermagi og børnefantasi i forestillingen SMÅ BLÅ SKO, som er tiltænkt de helt små. Alder: 1½ - 4 år

Jeg siger det bare

Roskilde Teater

Humoristisk og musikalsk om en halvgammel, ciskønnet og ikke helt tilfreds boomer, der kigger på tidens strømninger. Debatkultur, automatiseringer, misinformationer ... Det er ikke let at være menneske!

Skatteøen

Roskilde Teater

Eventyrlige SKATTEØEN er tilbage. Til tonerne af Sebastians udødelige sange føres vi ud på Det Caribiske Hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver John Silver lige i hælene….

Det hemmelige bibliotek

Roskilde Teater

Der er kun én eneste bog på Det hemmelige bibliotek – og det er her, at et fascinerende og tankevækkende eventyr folder sig ud….

Ikke noget pis

Roskilde Teater

Hvordan står det til med manden i 2024? IKKE NOGET PIS er en 2’er til succesforestillingen PIS fra 2008. Samme hold - 5 mænd - mødes igen i en skarp komedie om at være mand i dag. KGL Teater.

Se Venedig og dø

Roskilde Teater

Kim Larsen og Lone Kellermann er i 1978 taget på musikværtshus for at fejre, at “Se Venedig og dø” er nr. 1 på hitlisten. De møder en perlerække af danske musikere. Masser af musik, følelser og fællessang.

Mordets melodi

Roskilde Teater

Det legendariske hørespil MORDETS MELODI. Publikum overværer en underholdende og grotesk morsom ”optagelse”, hvor de fire skuespillere selv skal lave alle uhyggelige lydeffekter. Introduktion kl. 18.30

Tennis

Roskilde Teater

De to tennisguruer Don McEnroe og Björn Gnu står endnu engang over for hinanden i den altafgørende duel, vi alle har ventet på. Med slapstick-komik og dans forsøger de to antihelte at vikle sig ud af deres eget net.

Jytte fra marketing er desværre gået for idag

Roskilde Teater

Succesen fra Nørrebro Teater er nu på Turné. Poetisk og tankevækkende med genkendelige og ur-komiske situationer fra hverdage, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

Medlemsskab 2023/24

Roskilde Teater

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.


   GTM FORESTILLINGER

Se Venedig og dø

Gundsø Teater og Musik

Nytårskoncert - En hyldest til toppen af poppen i 70’erne

Ta' mig som jeg er

Gundsø Teater og Musik

Et kærligt og sandt portræt af Grethe Ingmann.
Forestillingen er Reumert-nomineret i kategorien musical/musikteater.

Sallys Far

Gundsø Teater og Musik

Med over en halv million solgte bøger er ”Sallys Far”-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Mordets Melodi

Gundsø Teater og Musik

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende historie i 1944.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.