• JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR IDAG

    Nørrebro Teaters publikumssucces baseret på Morten Münsters bestsellerbog

    Et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske, der sætter spot på det moderne arbejdsliv. Præsentation af sæson 2024/25 kl. 18.30.

    Læs mere

   ROSKILDE TEATER FORESTILLINGER

Jytte fra marketing er desværre gået for idag

Roskilde Teater

Succesen fra Nørrebro Teater er nu på Turné. Poetisk og tankevækkende med genkendelige og ur-komiske situationer fra hverdage, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

De fire årstider

Roskilde Teater

En kalejdoskopisk refleksion over årets, naturens og menneskelivets gang.

Cirkel

Roskilde Teater

I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en nonverbal musikalsk forestilling med masser af bevægelse.

Benched

Roskilde Teater

Jeg fortryder intet...vel?

Roskilde Teater

Edith Piafs sange fortolkes af Cafe Liva. Kvinden står i sin frisørsalon – hun er fra Randers, hun er snart 50, og livet har ikke været nemt – men hun fortryder intet ... vel?

Drømmen - Velfærd, Virkner og Krag

Roskilde Teater

En musikdramatisk fortælling om kærlighed, magt og skabelsen af det danske velfærdssamfund fra starten af 50’erne og frem til EF-afstemningen. I DRØMMEN flyder historien om et samfund i forandring sammen med et ægteskab.

Vinden i Piletræerne

Roskilde Teater

VINDEN I PILETRÆERNE er den klassiske fortælling om vennerne Rotte, Tudse, Muldvarp og Grævling. Historien om venskab og loyalitet, eventyr og opdagelser. Nomineret som ÅRETS BEDSTE BØRNE/FAMILIEFORESTILLING 2022 af CPH Culture.

This is not Romeo and Juliet

Roskilde Teater

Shakespeares udødelige klassiker i magisk danseforestilling. Den store kærlighed og de voldsomme følelser sættes i spil med musik af bl.a. Prokofiev, Mancini og Gounod. Med stjernemusikere og fremragende dansere.

Alfons Åberg

Roskilde Teater

Love me Kenter

Roskilde Teater

Tommy Kenter og Ann-Mari Max Hansen i tankevækkende show med sange og skønne sketches om parforholdets forunderlige faser. Kærligt og komisk, morsomt og melankolsk, og forhåbentlig også med stof til eftertanke.

Koppel & søn synger de store mestre

Roskilde Teater

Da lilleræv blev storebror

Roskilde Teater

Arendt - at se i mørke

Roskilde Teater

Hannah Arendt skal i 1975 modtage Sonningprisen. I hotelværelset dukker erindringerne op. Ina-Miriam Rosenbaum er eminent som Arendt, der med teorien om ondskabens banalitet insisterer på nuancer og tror på lyset i en mørk tid.

De urørlige

Roskilde Teater

DE URØRLIGE en varm komedie om et uventet venskab, baseret på en sand historie. 6 fremragende skuespillere viser teaterversionen over en af fransk films største succeser, som anses for en af verdens bedste feel-good komedier.

Vi skal gøre det igen

Roskilde Teater

“Igen, igen!” “Vi skal gøre det igen.” Alle kender de helt særlige øjeblikke, som man ønsker, aldrig vil ende. VI SKAL GØRE DET IGEN er en fortælling om at ville opleve de lykkelige øjeblikke én gang til.

Fem kvarter ved 200 grader

Roskilde Teater

Hans Rønne leverer et brag af en forestilling, hvor de tre umage mænds vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og tilværelsen generelt, kommer lidt i vejen for hyggen. Kommer gryden i kog, inden kvinderne ankommer?

Eva Konigsberg

Roskilde Teater

Et musikalsk portræt af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde – fuld af skæv humor og alle mulige nuancer af et menneske. Bodil Alling i selskab med det forrygende femmandsorkester Kønigsberg & søn.

Næste år bliver øllet bedre

Roskilde Teater

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl… I Erling Jepsens underfundige og humoristiske forestilling er det ramme alvor for de to midaldrende mænd, Orla og Jørgen. De gør ikke stort væsen af sig, men de gør indtryk!

I tilfælde af

Roskilde Teater

Det Kgl. Teater viser Howard Barkers stykke om opdigtede krige. Mennesker presses til det yderste, imens de panisk holder fast i deres værdighed og håb. Hvad er der tilbage, når civilisationen krakelerer?

På loftet sidder krisen...

Roskilde Teater

Livas julecabaret er en stærkt underholdende satirisk, crazy-musikalsk fabuleren over den stundende højtid. Denne gang ser alt endnu sortere ud i verden…. MEN den største krise i de små familier er nu engang: SÅ er det jul igen!

På pletten - når radioen rykker ud

Roskilde Teater

God jul, Cirkeline

Roskilde Teater

Signes sokker

Roskilde Teater

En tidsrejse gennem Halfdan Rasmussens farverige univers. Forbi barndommen, skilsmisse, ny forelskelse og alderdom. Nu alene, men med Signes sokker på, så de stadig kan være på god fod og snuble over de samme rødder.

Ræk mig din hånd

Roskilde Teater

Restaurant Europa

Roskilde Teater

Sally far

Roskilde Teater

De populære bøger ”SALLYS FAR” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange. Alder fra 4 år.

Det sidste måltid

Roskilde Teater

5 karakterer forenes under et sidste måltid. Denne moderne cirkusforestilling kombinerer dans, fysisk teater, musik og humor i en hjerteskærende udforskning af den mørke spiral, der kan opstå efter en personlig eller samfundsmæssig tragedie.

Ronja Røverdatter

Roskilde Teater

Astrid Lindgrens familieklassiker med musik af Sebastian. 14 medvirkende, heraf 3 musikere.

Anne Franks dagbog

Roskilde Teater

En koncertfortælling med Nis Bang-Mikkelsen, der som Anne Franks overlevende far læser op af Annes dagbog, som var det første gang han så den. Fremragende akkompagneret med Bachs koraler og klassisk klezmermusik.

papkas

Roskilde Teater

Matildaeffekten

Roskilde Teater

En sanselig og poetisk dukketeaterforestilling for voksne om nogle af historiens hidtil oversete videnskabskvinder, hvis banebrydende opdagelser de mandlige forskere tog æren for.

1991

Roskilde Teater

"1991" er en hyldest til dette bemærkelsesværdige år, hvor rocken blev sluppet fri og mesterværker skabt. Over 30 musikalske hits fra 1991 præsenteres af stærke sangere og musikere, der krydrer med anekdoter og sjove optrin.

Animals

Roskilde Teater

Kong Lear

Roskilde Teater

Folketeatret kunne ikke fejre Waage Sandøs 60 års skuespillerjubilæum bedre end i rollen som den gamle konge og patriark, der slipper tøjlerne og ser sin magt, sin familie og sin forstand smuldre i Shakespeares KONG LEAR.

HMS Pinafore

Roskilde Teater

HMS PINAFORE har været gennem en større ombygning og er på vej mod fjerne galakser. Gilbert & Sullivans dejlige musik er med ombord. Efter en tur i Figaros komiske vridemaskine er der garanti for en morsom og musikalsk aften.

Fridas store rejse

Roskilde Teater

Energi

Roskilde Teater

Leaning Tree

Roskilde Teater

Bliv blæst omkuld af et af Nordeuropas toneangivende dansekompagnier i dette forunderlige værk, hvor danserne trodser tyngdeloven som vægtløse ånder. En leg med illusionen om, hvad der er virkeligt, og hvad der er kunstigt.

Eks

Roskilde Teater

Et moderne, komisk trekantsdrama om at have skabt sig et liv, man overhovedet ikke vil være i.

Niels Klims underjordiske rejse

Roskilde Teater

Unik og magisk oplevelse! Sære fantasiskabninger og klassisk livemusik. Søren Sætter Lassen får Holbergs muntre persongalleri til stå lyslevende i dialog med Trio con Brio Copenhagen.

Medlemsskab 2024/25

Roskilde Teater

 

 

BØRNETEATER

 

VOKSENTEATER

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev her

Læs det sidste nyhedsbrev

 

Sæsonprogram 2023-24

Du kan læse Roskilde Teaters sæsonprogram online her

Læs sæsonprogrammet

 

Gundsø musik og teater

Er du abonnent i Roskilde Teater kan du købe billetter i GTM med rabat.
Du finder GTM forestillingerne nederst her på siden.

Toplist


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.