• FRA REGNORMENES LIV

  En kamp om kunst og kærlighed

  Oplev Ole Lemmeke som H.C. Andersen i et gnistrende samspil med Ellen Hillingsø som Johanne Louise Heiberg.
  "En helstøbt og smukt gennemført forestilling"
  5 stjerner - Morten Buckhøj.

  Læs mere
 • ALLE GODE TING

  En livsbekræftende monolog fyldt med humor

  Dette rørende og tankevækkende skuespil følger historien om en person, der i et forsøg på at hjælpe sin mor med at bekæmpe depression, begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for - med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”.

  Læs mere
 • EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

  Kom tættere på din lokale teaterforening, Roskilde Teater

  Roskilde Teater afholder ekstraordinær generalforsamling mandag den 2/10 kl. 21, hvor medlemmerne skal behandle bestyrelsens forslag til vedtægtsændring vedr. udvidelse af bestyrensen fra 5-9 til 5-11 medlemmer. Inden generalforsamlingen kan medlemmerne overvære forestillingen FOOLS' PARADISE.

  Læs mere
 • SOM BRØDRE

  To brødres kamp for at finde fodfæste

  "Stærkt familie-drama rammer én lige i mellemgulvet, og fortjener både sit store publikum og al mulig hæder."
  Fem stjerner - Morten Buckhøj

  Læs mere
 • NÅR KUNSTEN SITRER

  3 kunstnere, 3 kvinder, 3 liv - én mand

  En tværkunstnerisk forestilling om kvindens liv i skyggen af manden og i lyset af kunsten. Vi belyser historien om dem i dette teaterstykke om kunst, kærlighed og identitet. Når Kunsten Sitrer er en vandreforestilling gennem et kunstmuseum, hvor vi følger tre kvindelige kunstneres liv med J. F. Willumsen.

  Læs mere

   ROSKILDE TEATER FORESTILLINGER

Som brødre

Roskilde Teater

SOM BRØDRE er en anmelderrost poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen.

Fridas store rejse

Roskilde Teater

FRIDAS STORE REJSE er en finurlig håndlavet forestilling om venskabets kraft. Historien formidles gennem det ordløse, farverige billedunivers, der er kendetegnende for Paolo Nanis Teater. Alder: fra 6 år.

Fools' Paradise

Roskilde Teater

En billedrig og grotesk humoristisk forestilling inspireret af Michael Kviums skulpturer. De vækkes til live med drama, musikteater, performance og dukketeater, og en tragikomisk karikatur af et samfund dukker op.

Ned på jorden

Roskilde Teater

NED PÅ JORDEN er en rørende fortælling om forkælelse og fald – spillet med dukker, musik og vintage objekter i en meget herskabelig scenografi. Aldersgruppe: 5 - 10 år.

Marie Grubbe - Den levende

Roskilde Teater

Forestillingens Marie flirter med alle forfatternes fortolkninger af den historiske Marie Grubbe for at stå tilbage med kun én sandhed, sin egen. Moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse.

Når kunsten sitrer

Roskilde Teater

En vandreforestilling gennem et kunstmuseum. Vi følger tre kvindelige kunstneres liv med J. F. Willumsen. De fik en plads i centrum af kultureliten, men blev de også anerkendt som kunstnere?

Benny

Roskilde Teater

En humoristisk og glædespredende cabaret om Benny Andersen - både som digter, komponist og person. Hør bl.a. Svantes lykkelige dag, Hilsen til forårssolen og Svantes svanesang. Guldaldersalen.

Fishtail - et dukketeatralsk oprør!

Roskilde Teater

Et dukke-teatralsk oprør mod køns- og seksualitetsnormer, der med humor udvider vores opfattelse af køn. Med afsæt i Den Lille Havfrue dykkes der ned i en forvandlings fortælling. Artist-talk efter forestillingen.

Man skulle nok have været der

Roskilde Teater

Thomas Korsgaards hjerteskærende og tåkrummende morsomme roman nu som teater. Tue går så meget igennem, men overlever på grund af sit klare syn på verden, sit store hjerte og sin humor. KGL Teater.

Under mælkevejen

Roskilde Teater

Til unge og voksne om at leve drømmene ud, - også dem, man skal finde modet til. Inspireret af de unges egne tanker og historier og af Dylan Thomas´ poetiske mesterværk Under Milk Wood”.

Margrete 1

Roskilde Teater

Margrete l’s begavede, magtfulde og politiske væsen. Den unge og den ældre Margrete om hinandens liv og valg i psykologisk drama om de prøvelser, hun måtte gå igennem – som barn, som mor og som dronning.

Kylling på nye eventyr

Roskilde Teater

Handskedukken Kylling er hovedperson i en småbørnsfortælling, som emmer af samtalenærvær, gode børnesange og hverdagsgenkendelighed. Alder: 1/2 - 4 år.

Figaros Bryllup

Roskilde Teater

Mozarts eviggrønne klassiker om troskab og utroskab, om dyd og begær, om hårdhed og tilgivelse er i bedste Morten Korch-stil omplantet til livet på landet i 50'erne.

Fra regnormenes liv

Roskilde Teater

Om den feterede skuespillerinde Johanne Louise Heiberg og H.C. Andersen. Som aftenen skrider frem krakelerer overfladen. Fælles erfaringer fra en fattig opvækst dukker op. Introduktion kl. 18.30

God jul, Cirkeline

Roskilde Teater

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

Tænk hvis man havde en rejsegrammofon

Roskilde Teater

Gribende, fantasifuld og smuk historie om pigen Viola, der taler ganske lavt for ikke at forstyrre nogen. Men hun længes efter noget. Hun ved bare ikke hvad det er. - En hyldest til kærligheden, kunsten og livet.

Little Big Bang

Roskilde Teater

Et eksplosivt, fysisk og humoristisk univers. Tre menneskers rejse i skabelsen af en ny, ideel og harmonisk virkelighed. En forestilling om at skabe den perfekte verden med uperfekte mennesker.

Om lidt er alting nu

Roskilde Teater

Forestilling om nuet og de vigtigste øjeblikke. Hvad laver vi her? Hvad skal vi her? Hvad er meningen med det hele? Teatermagi for de små fra Reumertvindende TEATER MY. Alder 3-8 år.

Nytårsbraget

Roskilde Teater

OperetteKompagniet leverer et brag af en Nytårskoncert i Guldaldersalen. De har musikken, de sangerne, de har looket - og de kan levere ud over scenekanten. Og denne gang overgår de sig selv!

Projekt Frygt

Roskilde Teater

Det er ikke særligt instagram-venligt at være bange. Men derimod helt utroligt menneskeligt! Og enormt tabubelagt. ”Stærke skuespilpræstationer, underfundige smukke sange og en befriende uhøjtidelighed.”

Den lille prins

Roskilde Teater

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor. Alder fra 6 år.

Microcosmos

Roskilde Teater

Ganske vist er Olivia lille, til gengæld er hendes tanker så store, at hun kan forestille sig alt i hele verden. En visuel oplevelse af det store i det små og det små i det store. Alder: 4 - 10 år.

Gøngehøvdingen

Roskilde Teater

En usædvanlig fri fortolkning af Carit Etlars roman, hvor Svend Poulsen Gønge og hans mænd for­svarer Sjælland mod de svenske styrker. - En skøn gryderet med gamle og nye operahits.

Vilde kaniner og underlige fisk

Roskilde Teater

Med afsæt i Gnags’ frontperson Peter A.G. Nielsen’s musikalske univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – et tankevækkende dansker-portræt af både fortid og nutid.

Ikaros AFLYST

Roskilde Teater

Dansk Danseteater har aflyst den planlagte turné med IKAROS i 2023/24.

Sally far

Roskilde Teater

De populære bøger ”SALLYS FAR” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange. Alder fra 4 år.

Coriolanus

Roskilde Teater

Shakespeares klassiske drama i Niels Brunses moderne oversættelse. Et must for enhver elsker af den engelske dramatiker.

Små blå sko

Roskilde Teater

Med dukker og musik forenes teatermagi og børnefantasi i forestillingen SMÅ BLÅ SKO, som er tiltænkt de helt små. Alder: 1½ - 4 år

Jeg siger det bare

Roskilde Teater

Humoristisk og musikalsk om en halvgammel, ciskønnet og ikke helt tilfreds boomer, der kigger på tidens strømninger. Debatkultur, automatiseringer, misinformationer ... Det er ikke let at være menneske!

Skatteøen

Roskilde Teater

Eventyrlige SKATTEØEN er tilbage. Til tonerne af Sebastians udødelige sange føres vi ud på Det Caribiske Hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver John Silver lige i hælene….

Det hemmelige bibliotek

Roskilde Teater

Der er kun én eneste bog på Det hemmelige bibliotek – og det er her, at et fascinerende og tankevækkende eventyr folder sig ud….

Ikke noget pis

Roskilde Teater

Hvordan står det til med manden i 2024? IKKE NOGET PIS er en 2’er til succesforestillingen PIS fra 2008. Samme hold - 5 mænd - mødes igen i en skarp komedie om at være mand i dag. KGL Teater.

Se Venedig og dø

Roskilde Teater

Kim Larsen og Lone Kellermann er i 1978 taget på musikværtshus for at fejre, at “Se Venedig og dø” er nr. 1 på hitlisten. De møder en perlerække af danske musikere. Masser af musik, følelser og fællessang.

Mordets melodi

Roskilde Teater

Det legendariske hørespil MORDETS MELODI. Publikum overværer en underholdende og grotesk morsom ”optagelse”, hvor de fire skuespillere selv skal lave alle uhyggelige lydeffekter. Introduktion kl. 18.30

Tennis

Roskilde Teater

De to tennisguruer Don McEnroe og Björn Gnu står endnu engang over for hinanden i den altafgørende duel, vi alle har ventet på. Med slapstick-komik og dans forsøger de to antihelte at vikle sig ud af deres eget net.

Jytte fra marketing er desværre gået for idag

Roskilde Teater

Succesen fra Nørrebro Teater er nu på Turné. Poetisk og tankevækkende med genkendelige og ur-komiske situationer fra hverdage, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

Medlemsskab 2023/24

Roskilde Teater

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.


   GTM FORESTILLINGER

Candle in the wind

Gundsø Teater og Musik

En af de bedste musikforestillinger fra foråret 2022 får repremiere i 2023! Så glæd dig til en forrygende aften med "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne", når forestillingen gæster Jyllinge

Damen med de blå tænder

Gundsø Teater og Musik

Den runde fødselsdag
URPREMIERE, NY DANSK DRAMATIK

Lisbeth & Ulf på slap line - igen

Gundsø Teater og Musik

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre

Se Venedig og dø

Gundsø Teater og Musik

Nytårskoncert - En hyldest til toppen af poppen i 70’erne

Ta' mig som jeg er

Gundsø Teater og Musik

Et kærligt og sandt portræt af Grethe Ingmann.
Forestillingen er Reumert-nomineret i kategorien musical/musikteater.

Sallys Far

Gundsø Teater og Musik

Med over en halv million solgte bøger er ”Sallys Far”-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Mordets Melodi

Gundsø Teater og Musik

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende historie i 1944.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.