program


Benched
3

Benched

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til rette, at turde sætte sig skævt, at give plads. Du får dansesoloen PILGRIM med i købet.  Læs mere

Billettyper


190.00 kr. - 260.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoKøb billet til BENCHED og få en unik dansesolo med i købet! Medrivende og begejstrende kropsteater for alle over 10 år.

PILGRIM.

En rejsende, en søgende, en opdager.

Med et badekar som livets bagage og verdens modvægt. Vand, vildskab og vovemod. Som en strømmende fremfærd på kanten af alting, med åbne øjne under overfladen. I en bølgende kraftfuld dans med balancen. PILGRIM. En levende, åndende, dansende krop på livets uforudsigelige, underfulde rejse.

BENCHED

Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat Af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted?

En hudløs ærlig fortælling om livets store og helt små spørgsmål. Om at sætte sig til rette. Om at turde at sætte sig skævt, om at sidde på tværs, om at blive sat, sat af eller bænket. Om at tage, skabe, og give plads, og helst at huske at gøre det, inden du falder på røven, der hvor bænken ender.

BENCHED er en ekvilibristisk, dynamisk og humoristisk danseforestilling. Foruden contemporary dance trækker den på referencer fra break dance, street dance, akrobatik og capoeira. Men det er ikke bare en forestilling, de unge vil have. Det er forestillingen alle vil have!

BENCHED kan ses af en bred skare af publikummer, som ikke føler sig sat af, men derimod tages i hånden i gennem en række fortællinger i mødet mellem danserne – alvorlige, humoristiske og legende. Der er fuld smæk på fra start til slut, og som publikum sidder man på kanten af stolesædet i 45 minutter. Forestillingen er både egnet for et publikum der aldrig har set dans før, såvel som dem der har set danseforestillinger i mange år.

”BENCHED emmer af energi. Man må nærmest kæmpe for at blive siddende på stolen” (CPH Culture)  

Dansere: Mark Philip (PILGRIM), Mark Philip, Adam Tocuyo, Alexander Skjold, Jens Schyth Brøndum og Kristián Mensa (BENCHED)

Ide, koncept og koreografi: Stephanie Thomasen

Scenografi: Johan Kølkjær

Lysdesign: Peter Løkke

Musik: 35th Parallel, René Aubry, Estas Tonne og Rodrigo y Gabriela

Producent: UPPERCUT DANSETEATER

Aldersgruppe: Fra 10 år

Varighed: 90 minutter i alt (PILGRIM 17 minutter + pause med bar/kiosk 28 min. + BENCHED 45 min.)

PÅ PLAKATEN


Folketeatret fejrer Waage Sandøs 60 års skuespillerjubilæum i glansrollen som den gamle konge og patriark, der slipper tøjlerne og ser…

Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen præsenterer som radioværter sangene i programmet ”På Pletten”. De spiller samtlige roller som en…

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.