program


Opera i Roskilde
5

Opera i Roskilde

Traditionsrig operakoncert med sangere fra Den Kongelige Opera - i historiske omgivelser i Det Kongelige Palæs gård på Stændertorvet og med Roskilde Domkirke som smuk baggrund.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 06. August 2023 19:30

For Det Kongelige Teater og Roskilde Teater er det en dejlig, mangeårig tradition, at den nye sæson begynder med operakoncert under åben himmel i Palæets gård, hvor 4 af Den Kongelige Operas stjernesolister – akkompagneret af en pianist og en veloplagt konferencier – synger uddrag fra den kommende operasæsons righoldige repertoire. De stemningsfulde omgivelser og ideelle koncertforhold, hvor Domkirkens klokker er en traditionsrig del af lydbilledet, har gjort det til et årligt tilløbsstykke, hvor publikum hygger med kreative picnic-kurve og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen. Og så er der tradition for, at vi slutter med fællessang. Koncerten gennemføres i 2023 for 33. gang.

Porten åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads ved det bestilte bord og nyde den medbragte mad og drikke.

Koncerten begynder kl. 19.30 og varer ca. 2 timer (incl. pause).

Billetsalget åbner den 1. maj på www.roskildeteater.dk. Billetter kan også købes hos Roskilde Kunstforening, Stændertorvet 3C, 4000 Roskilde. Åbningstider tirsdag-søndag kl. 12-16, mandag lukket.  

Medvirkende: Sofie Elkjær Jensen (sopran), Hanne Fischer (mezzosopran), Niels Jørgen Riis (tenor), Morten Staugaard (bas), Katrine Nyland (konferencier) samt en pianist

Billetpris: 300 kr. (275 kr. for medlemmer af Roskilde Teater, Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforening). 

AFLYSNING PÅ GRUND AF DÅRLIGT VEJR

Beslutningen om udsættelse eller aflysning tages ved koncertens start, da vejret kan ændre sig meget i løbet af dagen, og det ikke sjældent klarer op hen mod aften.

Vi er i løbende kontakt med Meteorologisk Institut vedr. vejrprognosen for området. I tilfælde af regnvejr vil koncerten blive forsøgt gennemført. Ved kraftigere regn kan koncertens start blive udsat i op til 30 minutter, eller koncerten kan blive midlertidigt afbrudt undervejs.

Såfremt koncerten aflyses, inden denne er startet, refunderer vi billetterne. Sker aflysning efter at koncerten er påbegyndt, refunderes billetterne ikke.

 Vi har endnu ikke været i en situation, hvor vi måtte aflyse operakoncerten på grund af dårligt vejr. .

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.