• DE 4 OPERETTETENORER - med band

  Bemærk, denne forestilling erstatter FRA ET HJEM MED KLAVER, som annonceres i det trykte program.

  I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

  Læs mere
 • HVIS JEG BLIVER VOKSEN

  Vidunderligt nærværende og humoristisk fortælle- og danseteater

  Glæd dig til en rørende, varm og morsom forestilling med overraskende og genkendelige billeder af fordomme, drømme, kriser og håb fra (voksen)livet, - en perle af en forestilling, der giver stof til mange vigtige samtaler.

  Læs mere
 • Vælg medlemsskab og køb billetter

  Køb medlemskab og få rabat på gode oplevelser

  Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger.
  Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.

  Læs mere
 • GIRLS & BOYS

  "Husk at det her ikke er sket for jer, og at det ikke sker lige nu."

  Replikken falder mod slutningen af GIRLS & BOYS. Skal den markere et stemningsskift? Berolige os? Starte et alarmberedskab? Alle tre muligheder er sande. Faktum er, at GIRLS & BOYS er rystende, ærlig og en skildring af en families værste mareridt. Mere skal ikke afsløres.

  Læs mere
 • TIL UNGDOMMEN

  En forestilling til unge og de voksne, der prøver at forstå dem.

  "Vidunderligt vellykket teenagegenerationsteater" Teateravisen
  "Sej, smuk hyldest til nutidens ungdom" Fem stjerner - Iscene
  "Et rigt facetteret billede af forvandlingen fra barn til ung voksen" Fem stjerner - POV International

  Læs mere

   ROSKILDE TEATER FORESTILLINGER

Björk

Roskilde Teater

Musik af multikunstneren Björk bliver til danseforestilling. Publikum kan glæde sig til en fortolkning af 12 enestående sange af Björk, med et kropsligt danseudtryk, der er lige så stærkt som vokalen og musikken bag.

Hvis jeg bliver voksen

Roskilde Teater

En dokumentarisk og humoristisk forestilling om en frygtet tidsalder.

Robin Hood - eventyr i Sherwood

Roskilde Teater

Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der er eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil. Det skal opleves.

Girls & Boys

Roskilde Teater

Europæisk dramatik fra øverste hylde om, hvad det vil sige at være mand og kvinde i dag. Stykket lægger mildt fra land, for så at trække os ind i en malstrøm af mørke, der har tråde til de græske tragedier.

Til ungdommen

Roskilde Teater

Hvor længe er man barn, og hvordan bliver men egentlig voksen? Hvad tænker vennerne? Og hvorfor forstår de voksne ikke? Baseret på Linn Skåbers bestseller af samme navn.

Farvel Hr. Muffin

Roskilde Teater

Livsbekræftende og hjertevarm fortælling om marsvinet, Hr. Muffin, der efter et langt og dejligt liv er nået til vejs ende. En dukketeaterforestilling om at tage afsked. Alder: 6 - 13 år.

Argumenter imod kvinder

Roskilde Teater

Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo. Hvem har taleretten, og kan vi undersøge flere aspekter af sagen uden at ryge i flæsket på hinanden?

Åbent hus

Roskilde Teater

Riddersalen er igen på banen med et farverigt og finurligt teaterstykke for de mindste. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard byder os indenfor i sit magiske hjem med masser af humor og overraskende indslag. Alder: 1½ - 4 år.

Blod, svigt og tårer

Roskilde Teater

En Shakespeare collage over magtens intriger, begær og pinligheder. Med nye politikertyper i tankerne lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en forførende og grufuld aften.

Livet er en morgengave

Roskilde Teater

Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, tosserier, børnerim og erindringer danner grundlag for en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både glæder, sorger, svigt og trofasthed – og familiebånd.

Jeg bærer min sjæl

Roskilde Teater

En musisk beretning om kærlighed, overgreb, håb og tilgivelse. Baseret på beretninger, dagbøger og digte om seksuelle overgreb i Grønland.

Den grimme ælling

Roskilde Teater

Musikalsk dukkemagi for de allermindste. Dramatisering af H.C. Andersens eventyr. Alder: 2-5 år.

Zinkdrengene

Roskilde Teater

En dramatisering af Svetlana Aleksijevitjs bog. Forestillingen udgøres af en intens og gribende række af vidnefortællinger om krigens ofre og om dens groteske meningsløshed.

De 4 operettetenorer - med band

Roskilde Teater

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

De tre musketerer

Roskilde Teater

Én for alle, alle for én …. og tre for en tier. Musikforestilling meget frit efter Alexander Dumas klassiske roman. .

Medlemsskab 2022/23

Roskilde Teater

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.


   GTM FORESTILLINGER

Nytårskoncert

Gundsø Teater og Musik

Knap har dønningerne fra sidst lagt sig, før OperetteKompagniet byder op til nok et brag af dimensioner på de skrå brædder på Jyllinge Skole!

Den Komiske uskyld

Gundsø Teater og Musik

Siden 70’erne har Flemming Jensen underholdt os. Grødnissen Lunde, stand-up, teater, instruktør, forfatter, revyer, der er virkelig tale om et menneske, der ville nå det hele.

Hele Danmarks Grethe

Gundsø Teater og Musik

Mange vil med glæde og et smil om munden mindes humørbomben Grethe Sønck. Nu kan vores publikum genhøre et væld af hendes populære sange.

De tre Musketerer

Gundsø Teater og Musik

En for alle, alle for en ... og tre for en tier

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.